Ölüdeniz Hakkında Bilgi

Ölüdeniz Hakkında Bilgi

Ölüdeniz, Muğla ilinin Fethiye ilçesine bağlı bir turizm beldesidir. Ölüdeniz kumsalı yüzde seksen oyla 2006 yılında Dünya'nın en güzel kumsalı seçilmiştir.

Ölüdeniz'e geldiğiniz zaman yapabileceğiniz bir çok aktivite ve tur bulunmaktadır. Bunların başında yamaç paraşütü,jeep safari,dalış turu,ölüdeniz tekne turu atv safari, at safari gibi bir çok aktivitemiz yer almaktadır.

Ölüdeniz'de gezebileceğiniz bir çok yer vardır. Belcekız sahili,Kumburnu tabiat parkı,Ölüdeniz caddesi, Kıdrak koyu, Kelebekeler vadisi ve Kabak Koyu ayrıca teleferik ile babadağın zirvesine çıkıp Ölüdeniz ve çevresinin eşsiz manzarasını Rodos adasına kadar izleyebilirsiniz. Şimdi bu yerlerde neler yapabiliriz sizlere onları anlatalım.

Belcekız sahili dediğimiz yer halk plajı olarak geçmektedir ve girişi ücretsiz olup denizi dalgalıdır. Orada şenzlong ve şemsiyeleri kiralayabilir yada kendini yanınızda getirdiğinizi kullanabilirsiniz.

Kumburnu tabiat parkı girişi ücretli olup sizlerinde bileceği üzere meşhur fotoğraflardaki kumburnunun olduğu yerdir. Sizlere tavsiyemiz gişelerden geçtikten sonra en uca kadar yürümeniz aksi taktirde sol taraflarda denize girerseniz yine dalgalı ve derin bir yer ile karşılaşmış olursunuz. Kumburnu içerisinde şezlong,şemsiye,köşkler ücretlidir.

Ölüdeniz caddesinde giderseniz orada restorantlar,hediyelik eşya dükkanları,barlar,clublar,mağazalar yer almaktadır.Akşam saat 19.00'dan sonra Ölüdeniz caddesi hareketli ve eğlencelidir.

Ölüdeniz hakkında daha detaylı bilgi yada merak ettikleriniz olursa bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Ölüdeniz Hakkında Bilgi